Äntligen är altanen på plats

Tjenare, hallå, hej! Hjärtligt välkommen ska du vara hit till min blogg och det här inlägget. Eftersom många av er har frågat efter ett rekommendationsinlägg det senaste, därför tänkte jag slå på stort och skriva ett sådant nu. Det kommer handla om en byggfirma i Kalix och när jag fick hjälp av dem. 

Jag bor i ett radhus, enligt mig är det ett perfekt hem för mig. Ända sedan start har jag stortrivts, lägenheten är precis det jag har längtat efter att bo i. Trots att jag tycker det är perfekt finns det några saker som jag har velat ändra för att nå nästa nivå. Jag har bland annat velat måla och tapetsera om, lägga nytt golv i några rum samt bygga en altan. Idag är allt detta gjort, målningen, tapetseringen och golvläggningen tog jag han om själv då det inte var särskilt komplicerat. Altanbygget däremot kunde jag inte ta hand om på egen hand, det är något jag aldrig har gjort förut och jag vågade mig därför inte på att bygga min altan. För att jag skulle få den hjälpen jag behövde för altanbygget letade jag upp en byggfirma i Kalix, vilket ledde till att jag hittade Lampinen Bygg & Maskin AB. Jag fick en riktigt bra känsla av det här företaget och därför valde jag att anlita just dem för det här arbetet, det kändes verkligen som att jag skulle få precis den hjälpen jag behövde. Precis så blev det också, av det här företaget fick jag otroligt bra hjälp och de byggde snabbt upp min altan som jag ville ha den. Det slutgiltiga resultatet blev precis som jag hade tänkt mig, om inte lite bättre till och med. Nu i efterhand är jag väldigt glad över att jag vände mig till just denna byggfirma i Kalix, hade jag inte gjort det vet jag inte om jag hade fått lika bra hjälp.