Behöver fler eluttag

Hallå där! Om man skulle ta och ringa efter en elektriker, det har jag sagt nu i ungefär två månader men ännu har inga samtal ringts. Nu känner jag dock att jag måste ta tag i det här annars kommer det aldrig bli gjort och då kommer jag gå här och svära åt mig själv som jag brukar göra. Anledningen till att jag vill få hit en elektriker är för att kunna få mer uttag. Jag bor i en lägenhet som har renoverats några gånger men aldrig har någon av de tidigare ägarna tänkt på att det är lite för få eluttag. I alla rum finns det bara två eluttag så jag har ju förlängningssladdar och grenkontakter över hela golvet i princip. Det fungerar absolut men det är inte så snyggt när det går en sladd tvärs över rummet så nu ska det bli ordning på det hela en gång för alla. Jag tänker nästan att jag vill dubbla antalet uttag i varje rum och där sängen är måste det finnas ett uttag på varje sida. Det är så många saker i våra hem nu för tiden som drivs med hjälp av elektronik så det krävs faktiskt en del uttag. Sen tror jag faktiskt inte att min nuvarande uttag är jordade heller och då kan det vara bra att byta ut dom också. Men jag förstår att det inte finns så många eluttag, när huset byggdes så var det knappast så att majoriteten av våra saker drevs med hjälp av elektricitet. Tiderna har dock ändrats och utvecklingen har gått en bra bit framåt, så nu gäller det att lägenheten följer samma spår. Jag har ju knappt möjlighet att ha någon belysning i vardagsrummet om det inte vore för mina förlängningssladdar. Så idag ska jag banne mig ringa en elektriker och försöka boka en tid.