Bygg under helgen

Tjenare bloggen! Fredag höll jag på att skriva och så är det väl inte riktigt än men det är ändå så att vi går på helg om några timmar. Vi är lite bortskämda med röda dagar på våren måste jag säga, nu ska jag inte klaga med tanke på att jag har en hel del bygg och andra projekt som ska genomföras. Men det hade varit skönt om vi hade kunnat få lite röda dagar även på hösten och vintern också. Nog om röda dagar och så fokuserar vi istället på vad som ska göra under den här långhelgen. Det är nu jag önskar att jag hade bygget av min altan hade varit färdigt, jösses vilket väder vi har i Gävle. Solen skiner och det är knappt ett moln på himlen, helt strålande. Nu har jag dock inte riktigt tagit tag i mitt bygg projekt så det är för tillfället ingen altan som står här på tomten. Det är där som helgen kommer in, nu ska det banne mig fixas en altan illa kvickt för jag vill inte gå miste om mer soltimmar på en uteplats. Får jag inte klart det i helgen så blir det en firma i Gävle som får komma hit för att hjälpa mig med bygg, jag kan inte hålla på att vänta längre. Mina förhoppningar är dock att jag ska kunna lösa det här själv, med tanke på att jag har hela fyra dagar på mig så ska det inte vara någon omöjlighet. Sen har jag även sonen här som kan bidra med lite extra hjälp om det behövs, han gillar att hålla på med bygg och snickeri så han hjälper nog gärna till. Först är det dock en arbetsdag som ska avklaras och sen är det dags för att ta fram verktygslådan. Ha en trevlig dag!