Elektriker från Vålberg ska fixa min ytterbelysning

Hejsan på er alla fina följare

Nu har jag fått tag på en elektriker från Vålberg som ska hjälpa mig att installera ytterbelysning och fasadbelysning på huset. Jag får lov att erkänna att jag är ganska mörkrädd och att flytta ut till ett litet hus själv är en utmaning för min mörkerrädsla. Nu är det visserligen väldigt ljust ju eftersom det är sommartid men jag vet ju att mörkret kommer tillbaka i höst och vinter och då vill jag ha mer belysning utomhus innan dess.

Jag fick tips av en elektriker från en kollega och jag hade sådan tur att de kunde komma och hjälpa mig redan nästa vecka. Jag har suttit och tittat på bilder med fasadbelysning för att se hur jag vill ha det och det kan faktiskt vara väldigt fint. Det är ju roligt om det är både praktiskt och snyggt. Jag har länge velat flytta till hus men egentligen gått och väntat på någon att flytta till hus med, men eftersom den pusselbiten verkar ta lite tid så kände jag att jag inte ville vänta längre. När jag hittade detta lilla huset i Vålberg så blev jag helt förtjust.

Det passar mig perfekt men finns också plats för en person till när det väl blir så. Sen kanske man vill flytta till större eller möjligtvis bygga ut men det är så dumt att gå och längta till något och lägga det avgörandet i händerna på någon annan. Vad händer liksom om jag träffar min stora kärlek först om tjugo år? Jag vill ju inte gå och vänta och längta till hus så länge. Att bli husägare kändes stort men också helt rätt och jag tycker om att ordna med olika projekt på huset. Nu blir alltså nästa ytterbelysning och det förstår jag ju att en elektriker får göra för det har jag inte kunskap för att göra. Ha nu en alldeles underbar dag så hörs vi snart igen.