Flera personer i grannskapet har skaffat altaner

Nu när det är så varmt ute och man spenderar allt mer tid i trädgården är det många som skaffar altaner. Det är en trevlig investering för hela familjen och ett bra sätt att njuta av utomhuslivet. Men det är inte bara en praktisk investering, det är också en mycket trevligt sätt att tillbringa tid med familjen och vännerna.

Här i vårt bostadsområde har många skaffat altaner och vi har inte gjort det ännu men ska göra det nästa år. För det är inte utan att vi känner oss avundsjuka när vi ser hur trevligt våra grannar har det på sina altaner. Vi har också fått veta att man inte behöver bygglov, det är bara om man bor i K-märkta hus som det behövs så det är fritt fram för de allra flesta att börja bygga. Antingen gör man jobbet själv om man har tid och är händig eller så vänder man sig till en byggfirma. Det ska vi göra och vi ska vända oss till en firma i Hässleholm som ett par grannar har vänt sig till, vi har ju sett resultatet och det imponerar minsann! Hur är det med er? Är detta någonting som ni känner att ni är intresserade av?

-Linda och Mats, Hässleholm

Kommentarer:

Else-Marie: Ja, det är något som vi har funderat på. Jag vet att man inte behöver bygglov i vårt hus, så det är bara att börja bygga.

Maja: Det är klart att det är en trevlig investering, och det är ju också mycket praktiskt. Men jag vet inte om jag skulle vilja lägga ner så mycket tid och energi på det på att bygga själv. Jag föredrar att bara slappa och njuta av utomhuslivet så för mig är en byggfirma det som gäller!

Lars: Ja, det är klart att det är en trevlig investering!