Installation av våtrum i Grästorp

Hej på er

Här kommer en hälsning från ett soligt Grästorp och senaste uppdateringen kring vårt husbygge. Vi håller ju på att bygga ett nytt hus och man kan se hur det tar form mer och mer. Den här veckan har vi en firma där som är specialiserade på våtrum för att ordna med badrum och tvättstuga. Det är ju mycket att tänka på i sådana rum och utrymmen så att man inte får besvär med läckor, fukt och mögel.

Firman vi anlitat har sin utgångspunkt i Lidköping med jobbar i andra orter och städer också, så som Grästorp. Så när vi letade efter en lämplig firma som kunde det här med våtrum så hittade vi det här företaget. Som tur är hade de tid ganska snabbt. Ibland kan man ju behöva vänta upp emot några veckor eller så ifall de är uppbokade. Man vill ju också ha tag på en bra firma och inte bara vilken som. Vårt hus är verkligen vårt hjärteprojekt och det är här vi visualiserat oss att vi ska bo tills vi blir gamla. Vi älskar både platsen och jag tror vi kommer älska huset också i och med att vi skapar det precis så som vi vill från grunden.

Det tar ju väldigt mycket tid, men det kommer kännas så bra när vi väl får flytta in. Exteriören är klar men det är ganska mycket av interiör och olika installationer som fortfarande är kvar. Men man ser att det händer saker varje dag och förhoppningen är att kunna flytta in lagom till midsommar ungefär, för även om det är mycket kvar så är det ganska mycket som med rätt hantverkare går ganska fort att få på plats. Jag hoppas jag kan berätta om fler framsteg när vi hörs nästa gång. Ta hand om er så hörs vi snart igen!