Jag har målat om villan

Jag har precis fått hjälp att måla om villan och jag är så otroligt glad över resultatet. Nu har villan blivit röd istället för grön som den var innan och jag tycker att detta är en färg som är mycket snyggare. Till det här projektet tog jag hjälp av en målare i Ängelholm som kom med massor av erfarenhet och goda idéer. Han var mycket vänlig, hjälpsam och effektiv i sitt arbete. Slutresultatet ser mycket vackert ut och jag är så lättad över att villan har fått en ny färg. Nu ser den ut som ett helt nytt hus med sina livligt röda väggar! Det ser inte bara bra ut utan det ger oss också en känsla av uppfriskad, ny energi.

Målaren gjorde det också möjligt för oss att få bästa möjliga resultat när det gäller kvalitet och pris. Han var verkligen hjälpsam när det gällde att hitta rätt färgtyp för vårt projekt och gav oss tips om hur vi kan hålla det snyggt längre. Vi kunde få ett utmärkt pris på materialet och hans arbetet var av mycket hög kvalitet.

På det hela taget har upplevelsen av att få villan ommålad varit mycket positiv och vi är otroligt nöjda med resultatet. Jag skulle starkt rekommendera denna målare i Ängelholm till alla som letar efter målartjänster! Nu är det inte bara husfasader som man kan få hjälp med, utan när det kommer till måleri går det att få hjälp med allt inom detta område både när det gäller invändig och utvändig målning och är det någon av er som vill veta mer kan ni alltid klicka er in på hemsidan och läsa mer. Med det sagt så önskar jag er alla en fin dag och inom kort ska jag skriva flera inlägg som jag hoppas att ni vill komma tillbaka och läsa!