Jag vill bli snickare

Jag har alltid varit intresserad av snickrande och byggande och det verkar som om jag har ett gott öga för det. Jag vill börja plugga till snickare till hösten så att jag kan bli snickare på heltid. Det skulle verkligen vara en drömjobb för mig! Det är många i min familj som är hantverkare och min farsa har jobbat på ett byggföretag i alla år och jag har nog fått det från honom. Jag hoppas att jag kan bli lika bra snickare som min farsa. 🙂

Vad är det då som lockar? Jo, det är först och främst själva skapandet. Det är något som har lockat mig sedan jag var liten, och det är fortfarande det bästa med jobbet. Att få ta fram något ur sinnet och sedan se det bli verklighet är en obeskrivlig känsla! Man får ju också möjligheten att träffa mycket folk i olika situationer och det är alltid roligt. 🙂

Det finns ju givetvis också nackdelar. Man jobbar ofta långa dagar, och det är inte alltid det lättaste. Men det är ett jobb som man får mycket ut av både personligen och ekonomiskt, så det är värt det.

Det är alltid bra att ha en back-up plan, och min back-up plan är att bli möbelhandlare. Jag har alltid varit intresserad av inredning och möbler och det skulle vara kul att jobba med det på heltid. Men jag är ju bara 17 år gammal så jag kanske hinner med att jobba med olika grejer i livet för man måste ju inte göra samma grej ända tills man blir gammal och går i pension. Vad jobbar ni med? Har ni någon drömjobb? 🙂 Skriv gärna och dela med er, jag vill gärna läsa om det och jag tror helt säkert att alla som följer denna blogg vill veta också! Tjenixen!