Kakel i Linköping till vårt nya badrum

Hejsan på er

Vi håller på att renovera vårt badrum och ska nu välja ut kakel, så efter jobbet ska vi åka till en butik här i Linköping och kika om vi hittar något vi tycker om. Än så länge har vi inte varit helt ense om vad vi vill ha men det är ju svårare att skapa sig en rättvis uppfattning bara av att titta på bilder på kakel på mobilen. Nu ska vi till en butik och då kan man säkert se exempel som sitter på en vägg och se och känna på de olika plattorna.

Det är ju liksom både färg, storlek och lite olika yta. Sen är det om man vill ha ett och samma i hela badrummet eller om man vill kombinera olika kakel. Jag tror vi kommer komma överens när vi är där för i vanliga fall har vi väldigt lika smak om saker eller så är det att jag lyckas använda min kvinnliga list och få det jag vill. Ni tjejer vet vad jag pratar om. Det ska i alla fal bli väldigt härligt att få ett nytt och fint badrum. Detta blir lite större än innan och så kommer vi ha dubbelhandfat och både dusch och ett badkar för sig.

Jag tror att vi ska kombinera vitt och grått i olika toner men vi får se vad det slutar med. Ingen av oss vill i alla fall ha någon gäll eller skrikig färg utan mer nertonat och sofistikerat. Jag får helt enkelt uppdatera er längre fram när jag vet vad det blir. Nu ska jag försöka lägga undan tankarna på kakel ett tag och jobba på en stund till. Hoppas ni har en fortsatt fin dag. Stor kram och ta hand om er!