Nu söker vi takläggare i Falkenberg

Hejsan på er alla fina följare

Denna veckan ska jag och min sambo leta rätt på en takläggare i Falkenberg som kan hjälpa oss med vårt tak. Stommen och isolering är bra men vi ska byta de gamla tegelpannorna mot nya. Vi vill byta till ett svart tak och så ska vi installera solceller också i samma veva. Till det har vi en firma vi varit i kontakt med i Falkenberg men så nu är det en firma som kan byta taket också. Vi har en vän som är takläggare men han bor så långt bort så han kan inte hjälpa oss, mer än att ge oss råd kring vad vi ska fråga om och kräva av företaget vi anlitar.

Det här blir första lite större renoveringen och projektet som vi gör med huset så det är bra att få lite tips från någon som är kunnig. Hittills har vi mest gjort mindre renoveringar inomhus och sådant som vi gjort själva, typ tapetserat och målat om och sånt. Men nu ska vi ge oss på taket och ingen av oss är ju takläggare så det faller sig ju naturligt att hitta en firma som gör det jobbet. Efter taket är gjort så ska vi också måla om, men det får nog bli nästa sommarens projekt. Men behöver ju inte göra allting på samma gång även om jag kan vara lite otålig av mig och vilja ha klart allt direkt.

Högsäsongen för takläggare börjar ju nu så det kan ju vara svårt att hitta något företag som är lediga och har tid, men skulle det vara så att vi absolut inte hittar någon som verkar bra och som är ledig så kan vi vänta till nästa sommar. Ha nu en underbar dag och ta hand om er. Dags att återgå till jobbet och få lite mer gjort. Kram!