Stenplattor i trädgården

God förmiddag alla läsare, idag ska vi prata lite om plattsättare! Förhoppningsvis har ni haft en bra start på dagen och om ni inte har haft det så hoppas jag att det ändras och att er eftermiddag blir bättre. Som sagt så är det plattsättare som jag ska prata lite mer om idag och det är inte den plattsättningen som många av er kanske tänker på, det vill säga kakel och klinker inomhus. Utan det här inlägget kommer handla mer om läggning av stenplattor och liknande utomhus.

Med åren har tegel- och stenplattor blivit väldigt populärt att ha i trädgården och jag kan verkligen förstå varför. Det är en perfekt lösning för att göra gångar eller ytor där du kan ställa möbler, du kan med enkla medel få en väldigt jämn yta! Sen är det faktiskt väldigt snyggt också, jag föredrar definitivt en gång av stenplattor kontra en gång av grus. Men det kan vara lite lurigt att lägga de här plattorna för att få ett bra resultat, därför föredrar jag att man anlitar en plattsättare som hjälper er att lägga plattorna på bästa sätt. Ni kommer inte bara att få ett bra hantverk utan ni kan också få vägledning för vilken typ av design och liknande som kan passa bäst i er trädgård.

Att ha stenplattor i trädgården får anses som ganska lättskött, det är egentligen bara mossa och gräs emellan plattorna som kan behöva avlägsnas för att det ska se bra ut. Enligt mig är grus betydligt värre, det är så himla lätt att det hamnar på gräsmattan och kan då riskera att gräsklipparen förstörs.

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att säga för den här gången, men ni får hålla utkik här för det kommer naturligtvis fler inlägg framöver. Ha det så bra nu!